LAKBERENDEZŐK


Előfordulhat, hogy nncs ötlete, hogyan rendezze be lakását, vagy hogyan tud nagyobb teret nyerni egy kis lakásban, vagy egyszerűen szeretne valami nagyon kreatív ötletet.

Az általunk ajánlott lakberendezők és designerek segítenek Önnek.

VIZSUart lakberendezés

"Érdekes változást figyelhetünk meg , ha időnként visszatekintünk saját utunkra. Meglepődve tapasztalhatjuk, hogy egy hobbi hogyan válhat munkává, a tanulás tudássá, egy ötlet vízióvá. Érdeklődésemnek köszönhetően született meg a VIZSUart lakberendezés, amivel a hobbim – immár 10 éve – a munkámmá fejlődött, s az ötlet, hogy mindenkit megillett az egyedi, harmonikus otthon, vízióvá. Ennek érdekében írom heti rendszerességgel blogbejegyzéseimet, vagy adok személyes és konkrét tanácsokat, tervezek tereket, s ehhez hívtam életre lakberendezési workshopjaimat is."
www.vizsuart.hu

 

Neszményi Design lakberendezés

"2013 óta dolgozom lakberendezőként, és munkámban a változatosságot szeretem a leginkább: otthont varázsolni bármiből: polgári hangulatú lakásból, új építésű ingatlanból, családi házból. Több lakberendezési stílusban is tervezek, de leginkább a modern és a klasszikus elemekkel fűszerezett eklektika áll hozzám közel. A projektjeim során a legfontosabb cél a megfelelő funkcionalitás kialakítása a megrendelő ízlésére hangolva."
www.neszmenyidesign.hu
Koppány Kata - lakberendező

"Segítség egy álomotthon kialakításában, gyönyörű és funkcionális terek alkotása - ez a szenvedélyem már sok-sok éve. A tervezés mellett a munkálatok alatt is segítek a kivitelezés felügyelésével és a folyamatos egyeztetésekkel. A kreatív folyamatban együtt veszünk részt, hogy megvalósuljon a Te álmaidnak megfelelő otthon."
www.koppanykata.hu